Sheba Medical Center

Ιδρύθηκε το 1948, το Sheba Medical Center είναι τώρα το κορυφαίο ιατρικό κέντρο στη Μέση Ανατολή και μια διεθνώς αναγνωρισμένη μονάδα υγειονομικής περίθαλψης. Σε μια ολοκληρωμένη Ιατρούπολη, το Sheba προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ιατρικών τμημάτων και ειδικοτήτων. Οι υψηλά καταρτισμένοι γιατροί μας συμμετέχουν σε πολλές καινοτόμες θεραπείες και ερευνητικά προγράμματα αιχμής για την προώθηση της κλινικής φροντίδας των ασθενών παντού. Το Sheba λειτουργεί επίσης ως κέντρο τριτοβάθμιας φροντίδας και δέχεται παραπομπές περίπλοκων περιπτώσεων από όλη την περιοχή και τον κόσμο.

Το Sheba βρίσκεται σε μια Ιατρούπολη 200 στρεμμάτων στο Tel HaShomer, κοντά στο Τελ Αβίβ, και περιέχει:

  • 159 ιατρικά τμήματα και κλινικές
  • Σχεδόν 2.000 κλίνες
  • 75 εργαστήρια

Το Ιατρικό Κέντρο Sheba ήταν το πρώτο ισραηλινό νοσοκομείο που κέρδισε τη Χρυσή Σφραγίδα της Διεθνούς Κοινής Επιτροπής (JCI) ως ακαδημαϊκό και κλινικό ιατρικό κέντρο. η αναγνώριση επιβεβαιώθηκε έως το 2022.

Το Ιατρικό Κέντρο Sheba, Tel Hashomer δημιουργεί παγκόσμιο αντίκτυπο μέσω της ιατρικής περίθαλψης, της έρευνας και του μετασχηματισμού της υγειονομικής περίθαλψης. Το City of Health του Sheba μπορεί να υπερηφανεύεται για νοσοκομεία οξείας φροντίδας, αποκατάστασης, παιδιών, καρκίνου και γηριατρικών νοσοκομείων, κόμβους έρευνας και καινοτομίας, ιατρικό κέντρο προσομοίωσης και κέντρο αντιμετώπισης καταστροφών και ένα εικονικό νοσοκομείο σε μια ολοκληρωμένη πανεπιστημιούπολη στο κέντρο του Ισραήλ. Η Sheba λειτουργεί ως ένα πραγματικό νοσοκομείο χωρίς σύνορα, καλωσορίζοντας ασθενείς και επαγγελματίες υγείας από όλο τον κόσμο και παρέχοντας με συνέπεια την υψηλότερης ποιότητας ιατρική περίθαλψη σε όσους έχουν ανάγκη. Το Sheba κατατάσσεται ως το Καλύτερο Νοσοκομείο του Κόσμου από το Newsweek για τα τελευταία έξι συνεχόμενα χρόνια (2019-2024).

Η μεγαλύτερη νοσοκομειακή εγκατάσταση του Ισραήλ, που αναγνωρίζεται ως ένα από τα 10 καλύτερα νοσοκομεία στον κόσμο από το Newsweek και τη Statista Inc., την κορυφαία πύλη στατιστικών στοιχείων παγκοσμίως και τον πάροχο κατάταξης της βιομηχανίας. Η κατάταξη του Sheba στο #9, αντιπροσωπεύει επίσης την 6η συνεχή χρονιά που το νοσοκομείο επιλέγεται ως το καλύτερο νοσοκομείο στον κόσμο. Οι λίστες βασίζονται σε τέσσερις πηγές δεδομένων:

  • Συστάσεις από Ιατρικούς Εμπειρογνώμονες: Διαδικτυακή έρευνα μεταξύ δεκάδων χιλιάδων γιατρών, επαγγελματιών υγείας και διευθυντών νοσοκομείων σε 30 χώρες
  • Αποτελέσματα από Έρευνες Ασθενών: Έρευνα ικανοποίησης ασθενών από νοσηλεία
  • Μετρήσεις Ποιότητας Νοσοκομείου: Ιατρικοί δείκτες π.χ. δεδομένα σχετικά με την ποιότητα της περίθαλψης για θεραπείες, μέτρα υγιεινής, ασφάλεια ασθενών και χρόνους αναμονής.
  • Έρευνα Υλοποίησης PROM: Προαιρετική διαδικτυακή έρευνα για την εφαρμογή και χρήση των PROM στα νοσοκομεία.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ Αιχμής

Η Sheba παρέχει τις πιο πρόσφατες, πιο προηγμένες ιατρικές θεραπείες. Είμαστε περήφανοι για τις υψηλής τεχνολογίας ιατρικές λύσεις μας, όπως το μοναδικό Τμήμα Αποκατάστασης Εικονικής Πραγματικότητας στον κόσμο και την αποκλειστική, προηγμένη διαγνωστική απεικόνιση για καρκίνο και καρδιοπαθείς.

Το προσωπικό μας είναι ένα μεγάλο μέρος αυτού που κάνει το Sheba υπέροχο. Έχουμε δεκάδες κλινικούς γιατρούς στην κορυφή των τομέων τους, συμπεριλαμβανομένων εμπειρογνωμόνων παγκόσμιας κλάσης. Στην πραγματικότητα, πολλοί από τους γιατρούς μας είναι μέλη της Ιατρικής Σχολής της Ιατρικής Σχολής Sackler στο Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ. Αυτοί οι χειρουργοί και οι γιατροί συνεργάζονται τακτικά για να προσφέρουν στους ασθενείς μας την καλύτερη πολυεπιστημονική φροντίδα.

Στο Sheba Medical Center, συνειδητοποιούμε ότι κάθε ασθενής είναι μοναδικός και έχει ξεχωριστές ανάγκες. Δεν υπάρχουν δύο περιπτώσεις που να είναι ακριβώς όμοιες. Ως μέρος της ολοκληρωμένης προσέγγισής μας στην ιατρική, παρέχουμε μια πληθώρα ειδικών που συνεργάζονται για να προσφέρουν εξατομικευμένη φροντίδα σε κάθε ασθενή μας.

Κατανοούμε ότι ένας ασθενής δεν είναι απλώς η ασθένεια ή ο τραυματισμός του – είναι ένα ολόκληρο άτομο και έχει ανάγκες όπως οποιοσδήποτε άλλος. Παρέχουμε αυτές τις ανάγκες προσφέροντας ψυχολογική και κοινωνική υποστήριξη εκτός από την ιατρική περίθαλψη. Προσφέρουμε επίσης άνεση, εκπαίδευση και υποστήριξη στις οικογένειες των ασθενών μας.

Παρέχεται έγκαιρη φροντίδα σε όλους τους ασθενείς μας και οι θεραπείες σχεδιάζονται σύμφωνα με τις επιθυμίες έκβασης του ασθενούς. Φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε κάθε ειδικό, θεραπεία και θεραπεία που έχουμε στη διάθεσή μας για να προσφέρουμε στους ασθενείς μας το ιατρικό αποτέλεσμα που επιθυμούν.

Το Sheba Medical Center’s διαθέτει επτά μεγάλες εγκαταστάσεις:

  • Το Αντικαρκινικό Κέντρο

Το Κέντρο Καρκίνου στο Ιατρικό Κέντρο Sheba παρέχει θεραπεία αιχμής για δεκάδες διαφορετικούς τύπους καρκίνου και δέχεται παραπομπές ασθενών από όλο τον κόσμο. Στο Κέντρο Καρκίνου λειτουργούν εξειδικευμένα τμήματα αφιερωμένα στην έρευνα τελευταίας τεχνολογίας και στην εξειδικευμένη θεραπεία συγκεκριμένων ειδών ογκολογικών παθήσεων.

Το Ινστιτούτο Ανοσο-Ογκολογίας Ella Lemelbaum

Το Ινστιτούτο Ella είναι γνωστό για την ανάπτυξη νέων θεραπειών ανοσοθεραπείας, όπως το φάρμακο cCAM. Είναι επίσης από τα πρώτα κέντρα που προσφέρουν το πρωτόκολλο για τα διηθητικά λεμφοκύτταρα (TIL).

  • Ιατρικό ερευνητικό συγκρότημα

Η SCRC υπάρχει για να διεξάγει συνεχή έρευνα σχετικά με τη φύση του καρκίνου και τις πιθανές θεραπείες. Αυτό περιλαμβάνει την ανάπτυξη νέων φαρμάκων και τη διεξαγωγή έρευνας νέων θεραπευτικών σχημάτων. Είναι το μεγαλύτερο ερευνητικό κέντρο καρκίνου στο Ισραήλ.

  • Παίδων

Η Sheba είναι μια επιτυχημένη πρωτοπόρος στον τομέα της παιδιατρικής αιματοογκολογίας. Το Safra Children’s Hospital έχει επίσης επιτύχει εξαιρετική επιτυχία στις μεταμοσχεύσεις μυελού των οστών.

  • Νοσοκομείο γυναικών

Αυτό το εξειδικευμένο κέντρο είναι αφιερωμένο στην αριστεία στη γυναικεία υγειονομική περίθαλψη, συμπεριλαμβανομένης της διάγνωσης και της θεραπείας νέων και μέλλουσες μητέρες. Περιλαμβάνει ένα παγκοσμίου φήμης Γυναικολογικό Ογκολογικό Τμήμα που προσφέρει μια ποικιλία θεραπειών για γυναικολογικούς καρκίνους και ασχολείται με την έρευνα νέων θεραπειών για τον καρκίνο. Επιπλέον, η Μονάδα Αναπαραγωγικής Ενδοκρινολογίας και Γονιμότητας παρέχει διαδικασίες που προστατεύουν τη γονιμότητα και θεραπείες γονιμότητας, όπως κρυοσυντήρηση ωαρίων και μικροχειρουργική ανακατασκευή σωλήνων.

  • Νοσοκομείο αποκατάστασης

Το Sheba’s Rehabilitation Hospital παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες αποκατάστασης σε μυριάδες ειδικότητες, συμπεριλαμβανομένων νευρολογικών, ορθοπεδικών, λόγου και ακοής και ψυχιατρικής. Το Κέντρο Αποκατάστασης είναι ηγέτης στην προηγμένη τεχνολογία και την πολυεπιστημονική θεραπεία της νόσου του Πάρκινσον και άλλων παθήσεων του κεντρικού νευρικού συστήματος. Επιπλέον, το Κέντρο Αποκατάστασης Εικονικής Πραγματικότητας της Sheba είναι το πρώτο του είδους του στον κόσμο, που επιτρέπει στους ασθενείς να εξασκήσουν τις δεξιότητές τους και να αποκατασταθούν σε ένα εικονικό περιβάλλον που μιμείται με ασφάλεια τις συνθήκες του πραγματικού κόσμου.

Το Ισραηλινό Κέντρο Ιατρικής Προσομοίωσης
Αυτό είναι το πιο ολοκληρωμένο κέντρο ιατρικών προσομοιώσεων στον κόσμο. Επιτρέπει σε άτομα και ομάδες να εκπαιδεύονται αποτελεσματικά για μια ποικιλία ιατρικών σεναρίων.

1.900.000
Κλινικές επισκέψεις ετησίως

10.000
Επαγγελματίες υγείας

1.700
Γιατροί

200
Ph.D. επαγγελματίες της έρευνας

25.000
Καρκινοπαθείς ανά έτος

200.000
Επισκέψεις στα επείγοντα ετησίως

Do you want to learn more? Let's talk!