Επαρχία Guiyang

Η επαρχία Guizhou βρίσκεται στο οροπέδιο Yunnan-Guizhou. Με τις μοναδικές γεωγραφικές του συνθήκες και το υγρό και ζεστό κλίμα, είναι πολύ κατάλληλο για την ανάπτυξη της βοτανοθεραπείας και την καλλιέργεια της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής, καθιστώντας το Guizhou μία από τις τέσσερις κύριες προελεύσεις της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής στην Κίνα.

Το Guiyang είναι μια πόλη με μοναδικό φυσικό τοπίο και άφθονους πόρους υγείας. Το ευνοϊκό κλίμα, ο καθαρός αέρας και η εξαιρετική ποιότητα του νερού καθιστούν το Guiyang μια πολύ κατάλληλη πόλη για υγεία και ευεξία. Το διάσημο πάρκο Qianling και το πάρκο Huaxi είναι εξαιρετικοί προορισμοί υγείας και ευεξίας, με όμορφα περιβάλλοντα που ευνοούν τη σωματική και ψυχική υγεία. Επιπλέον, η επαρχία Guizhou διαθέτει επίσης ένα παγκοσμίου φήμης γεωλογικό πάρκο – Guizhou Karst. Αυτή η μοναδική μορφή εδάφους στον κόσμο έχει τεράστια πρωτόγονα δάση και καθαρά ρυάκια, τα οποία είναι πολύ κατάλληλα για τους ανθρώπους να απολαύσουν τη φύση και να χαλαρώσουν. Το Guiyang είναι επίσης μια γαστρονομική πόλη, με μια ποικιλία από σνακ που κάνουν τους ανθρώπους να νιώθουν ικανοποιημένοι και ευεργετικοί για τη ρύθμιση της σωματικής και ψυχικής ισορροπίας. Εν ολίγοις, η Γκουιγιάνγκ είναι μια πόλη με φυσικούς πόρους υγείας και ευεξίας, καθώς και γαστρονομική κουλτούρα και τουριστικές εγκαταστάσεις, καθιστώντας την εξαιρετική επιλογή για ταξιδιώτες υγείας και ευεξίας.

Ο καιρός, το κλίμα και το περιβάλλον είναι πιο κατάλληλα για την αποκατάσταση του ασθενούς. Το κόστος της θεραπείας των ασθενών, συμπεριλαμβανομένης της διατροφής και της διαμονής, είναι πολύ συμφέρων ειδικά αν υπάρχουν ασθενείς που πρέπει να μείνουν για έναν ή δύο μήνες. Αυτό πρέπει να συνδυαστεί με το σχέδιο θεραπείας του ασθενούς.

Η πιο ασφαλής και γρήγορη διαδρομή είναι από την Αθήνα προς το Πεκίνο, θα διαρκέσει περίπου 10:5μ. και από το Πεκίνο στο Guiyang, αεροπλάνο με αεροπλάνο, θα διαρκέσει 3:30μ.

Από την Ελλάδα στο Guangzhou ή στο ShenZhen, συνήθως χρειάζονται περισσότερες από 15 ώρες έως 20 ώρες.

Αυτό μπορεί να κάνει το ταξίδι πιο εύκολο.

Όσον αφορά την επίσημη δυτική ιατρική, το Πεκίνο, η Σαγκάη, το Χονγκ Κονγκ, το ShenZhen, το GuangZhou, το δημόσιο νοσοκομείο σε αυτές τις πόλεις έχει πιο προηγμένο εξοπλισμό και τεχνολογία ενω διάσημα δημόσια νοσοκομεία σε αυτές τις πόλεις έχουν και παράρτημα στην πόλη μας Guiyang.

Ωστόσο, εάν από την TCM παραδοσιακή Κινεζική Ιατρική, πολλές πόλεις έχουν πλούσια κλινική εμπειρία γιατρούς. Στον τομέα της ιατρικής ακαδημαϊκής κοινότητας, οι γιατροί με τους οποίους συνεργαζόμαστε πηγαίνουν συχνά σε πανεπιστήμια TCM σε πόλεις όπως το Πεκίνο και το Guangzhou για να δώσουν διαλέξεις. Διάσημοι γιατροί από το Πεκίνο, τη Σαγκάη, το Χονγκ Κονγκ, το ShenZhen, το GuangZhou έχουν επίσης τα δικά τους στούντιο σε δημόσια νοσοκομεία της πόλης μας. Ειδικά στην κατασκευή εθνικών και περιφερειακών ιατρικών κέντρων, η τρέχουσα κατανομή των ιατρικών πόρων στην Κίνα είναι σχετικά ομοιόμορφη.

Are you interested ? Contact us